Imanol Marrodán - "Sommerzeit im Dark Valley" - 18 x 24 cm. - Auflage 7/50 - Verkocht

Imanol Marrodán - "Sommerzeit im Dark Valley" - 18 x 24 cm. - Auflage 7/50 kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Imanol Marrodán - "Sommerzeit im Dark Valley" - 18 x 24 cm. - Auflage 7/50 kopen? Bied vanaf 75!
Imanol Marrodán - "Sommerzeit im Dark Valley" - 18 x 24 cm. - Auflage 7/50 kopen? Bied vanaf 75!Imanol Marrodán - "Sommerzeit im Dark Valley" - 18 x 24 cm. - Auflage 7/50 kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Imanol Marrodán (1964)
Type kunstwerkFotografie
Jaartal2008
TechniekC-Print
OnderwerpNaakt
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen18 x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageEdition of 50 numbered and signed copies
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Imanol Marrodán (1964) Titel: Zomer in Dark Valley (Sommerzeit im Dark Valley) 2008 Chromogene afdruk (C-afdruk) 18x24cm. Oplage van 50 exemplaren Specificaties: Gesigneerd, getiteld en genummerd met permanent marker op de achterkant van de foto. Certificaat van echtheid ondertekend door de kunstenaar is inbegrepen.
Imanol Marrodán Bilbao in 1964
Schepper en interdisciplinair onderzoeker, zijn werk, onder andere activiteiten, voert kritisch werk uit via verschillende evenementen met betrekking tot kunst en hedendaags denken als onderdeel van zijn persoonlijke creatieve project,
Het is het concept van de limiet geïnspireerd door het idee van de oude Romeinse "limes", aangehaald door Eugenio Trías als een metafoor voor beschaafde, rationeel gecontroleerde kennis, het startpunt van een concept van limiet dat niet wordt begrepen als het einde van iets, maar als een instrument van "begin" van groei en evolutie.
Dit idee van het zoeken naar en verkennen van het onbekende en van persoonlijke identiteit gerelateerd aan natuurlijke processen en ritmes is het centrale thema van het werk van Imanol Marrodán. Het probeert een Atlas te creëren, steeds breder, van betekenissen met verschillende betekenissen. De constructie van een metataal wordt voorgesteld die de verschillende stadia en ervaringen omvat die worden beleefd als mentale structuren die metaforisch worden gevormd door Euclidische geometrieën en tegelijkertijd door fractale en organische intuïtieve denkstructuren. Het is het proces van het vormgeven van een ervaring die een sociaal-politieke habitat deelt in een industriële, materialistische, technologische en kunstmatige wereld in het aangezicht van een natuurlijke omgeving die nauw verbonden is met de wetten van het universum, die we nauwelijks kennen, maar die we nog steeds voelen en intuïtief.
Hij exposeerde in landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Portugal, België, Korea, Argentinië, Chili, Zwitserland en de Verenigde Staten.
Zijn werk was te zien op internationale beurzen voor hedendaagse kunst zoals ARCO, VALENCIA ART, ARTE SANTANDER en DFOTO (Spanje), ART COLOGNE en KUNST KÖLN (Duitsland), KIAF (Seoul, Korea), ArteBA (Buenos Aires, Argentinië), BALELATINA (Bazel, Zwitserland)… enz.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Spanje € 8,70
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Imanol Marrodán (1964) 

Spaans Spaans Alle items van deze kunstenaar (8)

Geplaatst door  Rojoultramar
Lid sinds 2022
12 verkochte items
Alle items van deze verkoper (15)
24 cm
18 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieVitoria,  Spanje
Veilinggegevens
Starttijd10-2-2024 om 12:44
Eindtijd24-2-2024 om 19:00
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken