Jac Bisschops - Acryl op paneel, Inner I - Ingelijst - Verkocht

Jac Bisschops - Acryl op paneel, Inner I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1000!
Jac Bisschops - Acryl op paneel, Inner I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1000!Jac Bisschops - Acryl op paneel, Inner I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1000!Jac Bisschops - Acryl op paneel, Inner I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1000!Jac Bisschops - Acryl op paneel, Inner I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1000!Jac Bisschops - Acryl op paneel, Inner I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1000!Jac Bisschops - Acryl op paneel, Inner I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1000!Jac Bisschops - Acryl op paneel, Inner I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1000!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jac Bisschops (1952)
TypeSchilderij
Jaartal2010
TechniekAcryl
DragerPaneel
StijlAbstract
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen70.5 cm x 43.5 cm (h x b)
Lijst71.5 cm x 44.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Fraai werk van Jac Bisschops, vervaardigd in 2010 en getiteld "Inner I". 

Bisschops (1952) werk gaat over de onschatbare waarde van eenvoud, spiritualiteit en transcedentie. In zijn zijn schilderijen, vaak bestaand uit een heldere en rechte compositie in zinderende kleurvelden. Daarmee bouwt hij verder op het gedachtgoed van onder meer Piet Mondriaan, Yves Klein en Piero della Francesca. 

Werk van Bisschops is opgenomen in diverse collecties waaronder het Stedelijk Museum Amsterdam. 

Het werk wordt geleverd in een bijhorende houten kist. 

Herkomst: Private collectie, Nederland.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.


ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jac Bisschops (1952)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48236 verkochte items
Alle items van deze verkoper (652)
Pinterest
44.5 cm
71.5 cm
43.5 cm
70.5 cm
Dit item is verkocht voor 1.150,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-12-2020 om 15:30
Eindtijd:21-12-2020 om 21:50
Biedingen (1)
Artlover_NL
20 dec. / 11:59
€ 1000
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.