Jacqueline Klein-Breteler - Schilderij “Blue”

Jacqueline Klein-Breteler - Schilderij “Blue” kopen? Bied vanaf 130!
Jacqueline Klein-Breteler - Schilderij “Blue” kopen? Bied vanaf 130!Jacqueline Klein-Breteler - Schilderij “Blue” kopen? Bied vanaf 130!Jacqueline Klein-Breteler - Schilderij “Blue” kopen? Bied vanaf 130!Jacqueline Klein-Breteler - Schilderij “Blue” kopen? Bied vanaf 130!Jacqueline Klein-Breteler - Schilderij “Blue” kopen? Bied vanaf 130!Jacqueline Klein-Breteler - Schilderij “Blue” kopen? Bied vanaf 130!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jacqueline Klein-Breteler (1964)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2020
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlRealistisch
OnderwerpPortret
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen50 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Schilderij “Blue” van kunstenares Jacqueline Klein Breteler uit 2020. Direct uit het atelier van de kunstenares aangeschaft. De randen zijn meegeschilderd dus kan direct aan de muur.
Statement kunstenares:
Fragiel, kwetsbaar, breekbaar, gevoelig, met een grote innerlijke kracht. Deze woorden beschrijven de vrouwen in mijn werk. De schilderijen zijn een hommage aan de kwetsbaarheid van de vrouw. Kwetsbaar in haar gevoelens over zichzelf en haar geliefden. Kwetsbaar in de openheid waarmee ze haar emoties toont. En de kracht die nodig is om als een sterke, zelfbewuste vrouw in het leven te staan.

Die strijd tussen innerlijke kracht en haast tastbare kwetsbaarheid fascineert me en probeer ik vorm te geven door directe, grove penseelstreken in contrast met fijn uitgewerkte details. Met veel nadruk op het spel tussen licht en schaduw. Een intense en emotionele ontmoeting tussen beeld en kijker, een moment van herkenning.
Conditie
ConditieNieuwstaat

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zoeterwoude, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 15,00
Europese Unie € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Jacqueline Klein-Breteler (1964) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  Glum
Lid sinds 2020
3 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
40 cm
50 cm
Veilinggegevens
Starttijd21-1-2024 om 5:55
Eindtijd30-1-2024 om 21:30
Openingsbod € 130
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZoeterwoude,  Nederland