Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Sinnepopey - Verkocht

Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Sinnepopey kopen? Bied vanaf 80!
Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Sinnepopey kopen? Bied vanaf 80!Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Sinnepopey kopen? Bied vanaf 80!Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Sinnepopey kopen? Bied vanaf 80!Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Sinnepopey kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Bollaert (1958)
TypeSchilderij
Jaartal2002
TechniekGemengde Techniek
DragerBoard
StijlStreet Art
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen81 cm x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Acryl op papier, verlijmd op doek, over hardboard gespannen (met ophangsysteem). De achtergrond van de voorstelling betreffend een uitvergrootte pagina uit historische publicatie. De figuur in de voorgrond is geschilderd. 

Een certificaat van echtheid kan op aanvraag worden geleverd, door de kunstenaar.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed

Wat lichte gebruikssporen / slijtage langs de randen. Enkele kleine beschadigingen van het papier.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jan Bollaert (1958)

Belgisch Belgisch Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48277 verkochte items
Alle items van deze verkoper (645)
Pinterest
110 cm
81 cm
Dit item is verkocht voor 92,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-08-2020 om 12:34
Eindtijd:06-09-2020 om 22:33
Biedingen (1)
thaeke
30 aug. / 18:56
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.