• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Kitagawa Utamaro - Houtdruk, Slak en krekel op aubergine - Verkocht

Kitagawa Utamaro - Houtdruk, Slak en krekel op aubergine kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 40,25 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Kitagawa Utamaro - Houtdruk, Slak en krekel op aubergine kopen? Bied vanaf 35!
Kitagawa Utamaro - Houtdruk, Slak en krekel op aubergine kopen? Bied vanaf 35!Kitagawa Utamaro - Houtdruk, Slak en krekel op aubergine kopen? Bied vanaf 35!Kitagawa Utamaro - Houtdruk, Slak en krekel op aubergine kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (316)

Lid sinds 2010
43345 verkochte items
Alle items van deze verkoper (614)
  • Kitagawa Utamaro (1753-1806)
TypeGrafiek tot 1900
Periode1800 t/m 1899
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen25 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd

Houtdruk uit het Insectenboek van Kitagawa Utamaro.

De eerste druk van dit exemplaar (en anderen uit deze reeks) zijn opgenomen in de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam.


Deze prent kent meerdere drukken, zoals gebruikelijk bij deze (Japanse) grafiek. Het gaat hier om een latere afdruk van originele plaat, te dateren omstreeks 1900. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieZeer Goed

In zeer goede staat gezien de leeftijd, doch licht egaal vergeeld. In het midden een vouwlijn met een wat sterkere verkleuring. Bij de vouwlijn onder- en bovenlangs licht ingescheurd.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 40,25(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:11-05-2020 om 19:59
Eindtijd:16-05-2020 om 20:44
Biedingen (1)
RiccardoLungo
16 mei / 15:01
€ 35
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.