Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial - Verkocht

Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!
Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!Louis Gustave Cambier - Rivierlandschap - Paysage fluvial kopen? Bied vanaf 129!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Louis Gustave Cambier (1874-1949)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1915
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 30 x 35 cm (h x b)
Incl. lijst 45 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Stemmig impressionistisch schilderij in voornamelijk groene en blauwe tinten van de Belgische schilder en beeldhouwer Louis-Gustave Cambier. Hij werd in 1874 geboren in Brussel alwaar hij ook de kunstacademie bezocht. Hij bezocht onder meer Egypte, Italië, Palestina en Turkije en vestigde zich rond 1914 met zijn vrouw, kunstenares Juliette Cambier, aan de Franse Zuidkust. Het echtpaar raakte bevriend met Renoir, Signac en andere Franse kunstenaars die een grote impact hadden op zijn artistieke ontwikkeling. Hier begon hij dan ook te schilderen met een losse impressionistische toets. Tussen 1914 en 1924 ontstonden voornamelijk landschappen en dorpsgezichten. Na 1924 borstelde hij vooral portretten. Louis-Gustave Cambier overleed in 1949 op 74-jarige leeftijd in Brussel. Zijn werk is vertegenwoordigd in vrijwel alle musea in België.
Het doek is gesigneerd en gedateerd (191... 5?) in de linker onderhoek en ingelijst in een hedendaagse houten lijst. Het werd recentelijk schoongemaakt en voorzien van een nieuwe vernislaag.


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Leuven, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen België € 9,50
Naar Nederland € 18,10
Naar Duitsland € 18,10
Europese Unie € 18,50
Wereldwijd € 36,20

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Louis Gustave Cambier (1874-1949) 

Belgisch Belgisch

Geplaatst door  jvdo
Lid sinds 2014
61 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
50 cm
45 cm
35 cm
30 cm