Magdeleine Hue - Olieverf op paneel, Bloemstilleven - Ingelijst

Magdeleine Hue - Olieverf op paneel, Bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Magdeleine Hue - Olieverf op paneel, Bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Magdeleine Hue - Olieverf op paneel, Bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Magdeleine Hue - Olieverf op paneel, Bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Magdeleine Hue - Olieverf op paneel, Bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Magdeleine Hue - Olieverf op paneel, Bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Magdeleine Hue - Olieverf op paneel, Bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Magdeleine Hue - Olieverf op paneel, Bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Magdeleine Hue (1882-1943)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 cm x 33.5 cm (h x b)
Incl. lijst53 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Handgesigneerd.
Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden).  Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieRedelijk
Het paneel heeft enkele oppervlaktekrassen, zie de detailfoto's voor een indruk. 

Daarnaast heeft de gipsen lijst wat schade, met name aan de achterzijde. 
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Magdeleine Hue (1882-1943)

Frans Frans Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50763 verkochte items
Alle items van deze verkoper (459)
46 cm
53 cm
33.5 cm
40 cm
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd18-9-2023 om 14:22
Eindtijd23-9-2023 om 21:39
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.