Marco den Breems - Marco den Breems: Olieverf op collage van offsetdrukken op board, Blues Icon - Verkocht

Marco den Breems - Marco den Breems: Olieverf op collage van offsetdrukken op board, Blues Icon kopen? Bied vanaf 50!
Marco den Breems - Marco den Breems: Olieverf op collage van offsetdrukken op board, Blues Icon kopen? Bied vanaf 50!Marco den Breems - Marco den Breems: Olieverf op collage van offsetdrukken op board, Blues Icon kopen? Bied vanaf 50!Marco den Breems - Marco den Breems: Olieverf op collage van offsetdrukken op board, Blues Icon kopen? Bied vanaf 50!Marco den Breems - Marco den Breems: Olieverf op collage van offsetdrukken op board, Blues Icon kopen? Bied vanaf 50!Marco den Breems - Marco den Breems: Olieverf op collage van offsetdrukken op board, Blues Icon kopen? Bied vanaf 50!Marco den Breems - Marco den Breems: Olieverf op collage van offsetdrukken op board, Blues Icon kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Marco den Breems (1955)
TypeSchilderij
Jaartal2008
TechniekOlieverf
DragerBoard
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen84 cm x 59.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Blues Icon
Jaartal: 2008
Afmetingen karton: 84 cm x 59,5 cm
Gesigneerd: Ja, handgeschreven (verso)
Materiaal: Olieverf op collage van offsetdrukken op karton op board
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat. 

 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

 

QQSCH

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Marco den Breems (1955)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48204 verkochte items
Alle items van deze verkoper (672)
Pinterest
59.5 cm
84 cm
Dit item is verkocht voor 50,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-05-2018 om 13:03
Eindtijd:03-06-2018 om 10:29
Biedingen (1)
Marcellius
03 jun. / 10:21
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.