Marjolijn van den Assem - Via campagno (139) - Verkocht

Marjolijn van den Assem - Via campagno (139) kopen? Bied vanaf 345!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Marjolijn van den Assem - Via campagno (139) kopen? Bied vanaf 345!
Marjolijn van den Assem - Via campagno (139) kopen? Bied vanaf 345!Marjolijn van den Assem - Via campagno (139) kopen? Bied vanaf 345!Marjolijn van den Assem - Via campagno (139) kopen? Bied vanaf 345!Marjolijn van den Assem - Via campagno (139) kopen? Bied vanaf 345!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marjolijn van den Assem (1947)
Type kunstwerk Beeld / Object
Jaartal 2004
Techniek Gemengde Techniek
Stijl Abstract
Onderwerp Abstract
Afmetingen 65 x 32 x 26 cm (h x b x d)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage uniek 1/1
Fraai object van Marjolijn van den Assem in goede staat.  Potlood, nietjes, inkt en potlood op papier, Het werk is de aanleiding voor het plaatsalen beeld incorporare uit 2007, zoals afgebeeld in de oeuvre boek Seelebriefe. 
Het werk kan zo aan de muur of worden ingelijst in een perspex box. 

U kunt het werk vooraf komen bekijken in de schatkamer van galerie Rotor in Gorinchem of na aankoop ophalen. Het werk kan ook verzonden worden via aangetekende post. Of  worden opgeslagen tot nadere orde.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gorinchem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .