Mossi - Hout, Staand man- en vrouwfiguur - Verkocht

Mossi - Hout, Staand man- en vrouwfiguur kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Mossi - Hout, Staand man- en vrouwfiguur kopen? Bied vanaf 1!
Mossi - Hout, Staand man- en vrouwfiguur kopen? Bied vanaf 1!Mossi - Hout, Staand man- en vrouwfiguur kopen? Bied vanaf 1!Mossi - Hout, Staand man- en vrouwfiguur kopen? Bied vanaf 1!Mossi - Hout, Staand man- en vrouwfiguur kopen? Bied vanaf 1!Mossi - Hout, Staand man- en vrouwfiguur kopen? Bied vanaf 1!Mossi - Hout, Staand man- en vrouwfiguur kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Mossi
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
Afmetingen60 cm x 16 cm x 16 cm (h x b x d)
Gewicht3577 gram
GesigneerdOngesigneerd

Stel houten gestoken Mossi (stam) sculpturen van een man en vrouw, met kaurischelpen als ogen.


Herkomst: Burkina Faso/Mali

Taxatiewaarde: € 100 - € 200


Afmetingen gelden per beeld. Het bovengenoemde gewicht is het totaal van beide beelden. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie
ConditieGoed
Over het algemeen in goede conditie. Wat lijmresten op de sokkels. Beiden figuren hebben een barst lopen door het linker been. waarbij het been van het mannelijke figuur helemaal is gebarsten. De beenhelften kunnen echter wel goed op elkaar staan en makkelijk gelijmd worden.
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Mossi


Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50765 verkochte items
Alle items van deze verkoper (463)
16
60
16
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd25-2-2020 om 10:07
Eindtijd8-3-2020 om 19:19
Biedingen (9)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.