Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend - Verkocht

Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Glas / Keramiek

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!
Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!Nachtmann - Twee beeldjes - van een eend en een visarend kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Nachtmann
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Periode 2000 t/m Heden
Stijl Contemporary
Afmetingen 10 x 16 x 4 cm (h x b x d)
Gewicht 540 gram
Gemerkt Handgesigneerd
Twee fraaie beeldjes van vogels, de ene is een eend, de andere stelt  een visarend voor, gemaakt van 24% loodkristal. Beide vogels staan op een voet en zijn in uitstekende staat zonder beschadigingen of chips.  
Aan de  achterkant zijn de objecten plat, zodat ze b.v. ook tegen een wand aan kunnen staan. Beide beeldjes zijn voorzien van een grote merksticker en aan de onderzijde is de naam Nachtmann geëtst.
De eend heeft ongeveer dezelfde afmetingen als de visarend en weegt 370 gram. Het totaal gewicht wordt dan 910 gram.
Twee decoratieve en mooi gedetailleerde beeldjes (zie foto's) die natuurlijk met veel zorg verpakt en verzonden zullen worden.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Nachtmann 

Duits Duits

Geplaatst door  Wessel55
Lid sinds 2023
33 verkochte items
Alle items van deze verkoper (6)
16
10
4