Niet of onleesbaar gesigneerd - Albertas Krajinskas: Potloodtekening en aquarel, Vilniaus senamiestis - Verkocht

Niet of onleesbaar gesigneerd - Albertas Krajinskas: Potloodtekening en aquarel, Vilniaus senamiestis kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Niet of onleesbaar gesigneerd - Albertas Krajinskas: Potloodtekening en aquarel, Vilniaus senamiestis kopen? Bied vanaf 20!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Albertas Krajinskas: Potloodtekening en aquarel, Vilniaus senamiestis kopen? Bied vanaf 20!Niet of onleesbaar gesigneerd - Albertas Krajinskas: Potloodtekening en aquarel, Vilniaus senamiestis kopen? Bied vanaf 20!Niet of onleesbaar gesigneerd - Albertas Krajinskas: Potloodtekening en aquarel, Vilniaus senamiestis kopen? Bied vanaf 20!Niet of onleesbaar gesigneerd - Albertas Krajinskas: Potloodtekening en aquarel, Vilniaus senamiestis kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 1997
Techniek Aquarel
Drager Papier
Onderwerp Architectuur
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 71.5 x 100 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd

Titel: Vilniaus senamiestis (de oude stad van Vilnius)
Jaartal: 1997
Afmetingen blad: 71,5 cm x 100 cm (Beeld: 55 cm x 86 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder en linksonder)
Materiaal: Potloodtekening en aquarel op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat. Klein scheurtje in het blad aan de bovenzijde, maar dit valt buiten het beeld. 
 


Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.
 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQAA

Conditie
ConditieGoed
Klein scheurtje in het blad aan de bovenzijde, maar dit valt buiten het beeld.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Niet of onleesbaar gesigneerd 

Alle items van deze kunstenaar (65)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52202 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
100 cm
71.5 cm