Niet of onleesbaar gesigneerd - Lot van drie voorstellingen met gemengde druktechniek, Zonder titel - Verkocht

Niet of onleesbaar gesigneerd - Lot van drie voorstellingen met gemengde druktechniek, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Lot van drie voorstellingen met gemengde druktechniek, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Lot van drie voorstellingen met gemengde druktechniek, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Lot van drie voorstellingen met gemengde druktechniek, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Lot van drie voorstellingen met gemengde druktechniek, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekGemengde Druktechniek
DragerJapans Papier
StijlOriëntaals
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen22.5 cm x 28.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Het lot bevat drie kunstwerken van een onbekende kunstenaar met allemaal hetzelfde formaat.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden. 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.  

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00  - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten. 

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 - 17.15 uur.  

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

 

ConditieGoed

Alle werken zijn in goede staat, hebben, alleen hier en daar bevinden zich kleine vlekjes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Niet of onleesbaar gesigneerd

Alle items van deze kunstenaar (33)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (354)

Lid sinds 2010
48824 verkochte items
Alle items van deze verkoper (571)
28.5 cm
22.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd21-2-2020 om 13:58
Eindtijd29-2-2020 om 19:04
Biedingen (4)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.