Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag - Verkocht

Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Naar Jacob Maris , Olieverf op doek, Landschap in de omgeving van Den Haag kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
 • Omschrijving
 • Niet of onleesbaar gesigneerd
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1900 t/m 1944
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Impressionistisch
Onderwerp Landschap
Ingelijst Op Spieraam
Afmetingen 36.5 x 58 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd
 • Een schilderij NAAR het werk van Jacob Maris (1837-1899) “Landschap in de omgeving van Den Haag” uit 1891. Zie voor het originele werk de 3e foto.
  -Olieverf op doek, opgespannen op een houten spieraam.
  -Afmetingen: Spieraam, 36½ x 58 x 1½ cm.
  Conditie: In goede staat met ouderdomssporen, slijtplekjes, retoucheringen en het doek heeft een plekje met verfverlies in de linkerbenedenhoek (zie de 16e foto) .
  Zie ook de foto’s voor een eigen indruk.

  Jacob Maris (1837-1899) was een van de belangrijkste schilders van de Haagse School. Als geen ander wist hij de zilvergrijze tonen van een Hollandse bewolkte dag vast te leggen en combineerde deze met diepe bruinen, okers en een enkele toets van kleur. Hij schilderde vooral landschappen, stads- en strandgezichten.
  (Bron: Wikipedia)
  Het schilderij van Jacob Maris “Landschap in de omgeving van Den Haag” uit 1891, is gesigneerd linksonder, olieverf op doek, 99,2 x 80,2 cm, en bevindt zich in een particuliere collectie in Nederland.

  Afhandeling:
  -Het schilderij kan afgehaald worden in Amsterdam.
  -Het schilderij  kan aangetekend verzonden worden via PostNL.
  Verzendkosten:
  -Binnen Nederland: 8,00 euro.
  -Naar België, Duitsland, Frankrijk en Italië: 15,00 euro.

  Vragen? Klik op “Vraag de verkoper”.
  Kijk ook eens bij onze andere veilingaanbiedingen.

Conditie
ConditieGoed
 • In goede staat met ouderdomssporen, slijtplekjes, retoucheringen en het doek heeft een plekje met verfverlies in de linkerbenedenhoek (zie de 16e foto) .
  Zie ook de foto’s voor een eigen indruk.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,00
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 15,00
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Niet of onleesbaar gesigneerd 

Alle items van deze kunstenaar (78)

Geplaatst door  kunst_ikhebje
Lid sinds 2013
3210 verkochte items
Alle items van deze verkoper (31)
58 cm
36.5 cm