Olga Gasparian - Zicht op Domburg

Olga Gasparian - Zicht op Domburg kopen? Bied vanaf 350!
Olga Gasparian - Zicht op Domburg kopen? Bied vanaf 350!Olga Gasparian - Zicht op Domburg kopen? Bied vanaf 350!Olga Gasparian - Zicht op Domburg kopen? Bied vanaf 350!Olga Gasparian - Zicht op Domburg kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Olga Gasparian (1970)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2009
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 70 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Het schilderij is een fraaie compilatie van het kustdorpje Domburg, gelegen op Walcheren in Zeeland. De zee, de vissen, de molen Weltevreden, de hervormde kerk en de ietwat dreigende lucht. Door het gebruik van de kleur goud schittert het doek prachtig in het licht.  
Het schilderij is speciaal gemaakt voor de Internationale Schildersweek in Domburg 2009.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Almere, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Olga Gasparian (1970) 

Russisch Russisch

Geplaatst door  MRietveld
Lid sinds 2021
1 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
70 cm
70 cm