Onbekend gesigneerd: Keramiek Tableau: T-Shirt - Verkocht

Onbekend gesigneerd: Keramiek Tableau:  T-Shirt kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Onbekend gesigneerd: Keramiek Tableau:  T-Shirt kopen? Bied vanaf 1!
Onbekend gesigneerd: Keramiek Tableau:  T-Shirt kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Keramiek Tableau:  T-Shirt kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Keramiek Tableau:  T-Shirt kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Keramiek Tableau:  T-Shirt kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ongespecificeerd
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Titel:  T-shirt
Jaartal:  Onbekend
Afmetingen beeld (hxbxd):  44,5 cm x 33,5 cm x 1 cm 
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Nee. In de linkerhoek is wel een atelier stempel zichtbaar.
Materiaal: Keramiek Tableau
Ingelijst: Nee. Wel zitten er gaatjes in de linker- en rechterbovenhoek om het werk op te hangen. 
Conditie: In zeer goede staat.
 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk. Zie volgende punt.

 

Bezorgkosten:
40,00 euro voor dit werk binnen NL (M.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen). België is mogelijk, tarief op aanvraag.

 

Verzenden zonder lijst:
Werken waarbij dit mogelijk is (grafiek) kunnen ook zonder lijst verzonden worden. U betaalt dan 12,50 euro verzendkosten binnen NL of 20,00 euro binnen de EU.
 

Meerdere aankopen bij de veilingmeester of veilingmeester_collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen. (Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden)

 Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

QQUT

  

 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ongespecificeerd


Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52186 verkochte items
Alle items van deze verkoper (9)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd12-6-2015 om 13:42
Eindtijd21-6-2015 om 13:42
Biedingen (7)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken