Peter Klashorst - Peter Klashorst - 100 x 70 cm - Mooi groot werk - Verkocht

Peter Klashorst - 100 x 70 cm - Mooi groot werk kopen? Bied vanaf 350!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Peter Klashorst - 100 x 70 cm - Mooi groot werk kopen? Bied vanaf 350!
Peter Klashorst - 100 x 70 cm - Mooi groot werk kopen? Bied vanaf 350!Peter Klashorst - 100 x 70 cm - Mooi groot werk kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Klashorst (1957)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Te koop: Prachtig mooi en bovendien zeer recent werk van de Nederlanse kunstenaar Peter Klashorst.

Peter is al vele jaren een van de beste en meest bekende schilders van Nederland. Ook al werkt en woont Peter al meer dan 10 jaar in afwisseld Afrika en Azie, in zijn werk blijft grote belangstelling bestaan in Nederland en Belgie.

De afmeting van het schilderij is circa 100 x 70 cm. Het doek is reeds voor u opgespannen op een zeer stevig houten frame met kruis door een professionele lijstenmaker. Het werk kan desgewenst direct aan de muur.

De gebruikte techniek is acrylverf, industriele lakverf en spuitbusverf op een doek van dik katoen. Het werk is gemaakt en gesigneerd (Phnom Phen / Cambodja).

Verzendkosten Nederland bedragen 10 euro voor aangetekende verzending + verpakking.

Verzendkosten Europa bedragen 22 euro voor aangetekende verzending + verpakking.

Verzendkosten buiten Europa op aanvraag.

Afhalen (op afspraak) is uiteraard ook mogelijk.


Let op: Er worden momenteel op internet veel valse werken van Peter Klashorst aangeboden. Als bewijs van echtheid ontvangt u bij dit originele werk de digitale foto waarop Peter zelf het werk in handen heeft (zie foto 2). Dit is voor u de garantie dat u geen vals werk koopt. Vraag uw verkoper altijd naar deze foto aangezien Peter met ieder werk op de foto gaat om zo de echtheid hiervan te garanderen. Bij twijfel kunt u contact op te nemen met Peter Klashorst, danwel zijn management.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.