Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels

Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!
Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!Piets Althuis - Brons, Hoge Vogels kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Piets Althuis (1942)
TypeBeeld / Object
Periode2000 t/m Heden
TechniekBrons
OnderwerpDieren
Afmetingen64 cm x 15 cm x 12 cm (h x b x d)
Gewicht7800 gram
GesigneerdOngesigneerd
Hoge Vogels in brons van kunstenares Piets Althuis. Twee vogels die een prachtige kleur hebben gekregen door het oxideren van het koper in de legering. Een van de bijzonderheden van Piets Althuis' werk is dat ze van hele zware materialen iets heel subtiels en lichts kan maken, dit is daar zeker ook een erg goed voorbeeld van.
Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden).  Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Piets Althuis (1942)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50763 verkochte items
Alle items van deze verkoper (459)
15
64
12
Openingsbod € 350
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd19-9-2023 om 16:00
Eindtijd1-10-2023 om 20:21
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.