Remco van den Bosch - C-Print op dibond, Esther & Binkie (Zeer groot, met ophangsysteem) - Verkocht

Remco van den Bosch - C-Print op dibond, Esther & Binkie (Zeer groot, met ophangsysteem) kopen? Bied vanaf 200!
Remco van den Bosch - C-Print op dibond, Esther & Binkie (Zeer groot, met ophangsysteem) kopen? Bied vanaf 200!Remco van den Bosch - C-Print op dibond, Esther & Binkie (Zeer groot, met ophangsysteem) kopen? Bied vanaf 200!Remco van den Bosch - C-Print op dibond, Esther & Binkie (Zeer groot, met ophangsysteem) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Remco van den Bosch (1974)
TypeFotografie
Jaartal2005
TechniekC-Print
IngelijstDibond
Afmetingen120 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Esther & Binkie, uit de serie ''Beroemd''. Verso gesigneerd en gedateerd.


Herkomst: Direct bij de kunstenaar aangekocht. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:


QQWW

ConditieZeer Goed

Klein krasje rechts in het plexiglas.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Remco van den Bosch (1974)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48274 verkochte items
Alle items van deze verkoper (639)
Pinterest
120 cm
120 cm
Dit item is verkocht voor 160,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:08-10-2019 om 10:28
Eindtijd:21-10-2019 om 17:31
Biedingen (1)
wimsc
21 okt. / 17:26
€ 160
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.