Shila Oringer - "Gone with the Wind" - Mixed Art/ Collage op hout. - Verkocht

Shila Oringer - "Gone with the Wind" - Mixed Art/ Collage op hout. kopen? Bied vanaf 140!
Shila Oringer - "Gone with the Wind" - Mixed Art/ Collage op hout. kopen? Bied vanaf 140!Shila Oringer - "Gone with the Wind" - Mixed Art/ Collage op hout. kopen? Bied vanaf 140!Shila Oringer - "Gone with the Wind" - Mixed Art/ Collage op hout. kopen? Bied vanaf 140!Shila Oringer - "Gone with the Wind" - Mixed Art/ Collage op hout. kopen? Bied vanaf 140!Shila Oringer - "Gone with the Wind" - Mixed Art/ Collage op hout. kopen? Bied vanaf 140!Shila Oringer - "Gone with the Wind" - Mixed Art/ Collage op hout. kopen? Bied vanaf 140!Shila Oringer - "Gone with the Wind" - Mixed Art/ Collage op hout. kopen? Bied vanaf 140!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Shila Oringer (1967)
TypeSchilderij
Jaartal2017
TechniekGemengde Techniek
DragerPaneel
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen17 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Fraai werk van de bekende Israelische kunstenares Shila Oringer.


  • Techniek: Mixed Art/ Collage op hout
  • Rechtstreeks van de kunstenares
  • Staat: Nieuw
  • Gesigneerd: achterkant
  • Afmeting: 17cm x 46cm x 2cm


Shila Oringer (1967) is een Israëlische kunstenaar die op haar eigen manier de verbinding tussen de mens, zijn essentie en zijn relatie met de natuur en verlaten materialen heeft onderzocht gedurende de laatste 20 jaar. Houten planken en roestoppervlakken zijn doorgaans haar canvas. Deze gerecycleerde materialen fluisteren haar wat voor nieuw verhaal en betekenis ze zoeken, en worden bondgenoten in een creatieproces dat sterk wordt geleid in ecologie, conservering en levenscycli. De dialoog in het werk leidt haar naar verkenning en intimiteit met kleine details, waardoor een spel van micro en macro ontstaat. De uitdaging van het identificeren van potentieel en de uitvoering ervan is de basis van de creativiteit van Oringer, en het is ook de verborgen en centrale boodschap voor de kijker. Haar recyclagewerking maakt ons bewust van een oude herinnering dat we allemaal dezelfde creaties zijn. Haar werken zijn sinds 2005 tentoongesteld in solo- en groepstentoonstellingen.


Wordt aangetekend verzonden met Post NL. 

Verzending+

ConditieNieuwstaat
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Shila Oringer (1967)

Israëlisch Israëlisch

Geplaatst door  maxrhasfeld
FA. (10)

Lid sinds 2013
224 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
46 cm
17 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd12-9-2018 om 14:19
Eindtijd19-9-2018 om 21:12
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.