Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien - Verkocht

Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!
Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!Thomas Heesakkers - Stilleven - roemer en schaaltje aardbeien kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Thomas Heesakkers (1946)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 2000 t/m Heden
Techniek Olieverf
Drager Paneel
Stijl Realistisch
Onderwerp Stilleven
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 18 x 24 cm (h x b)
Incl. lijst 20 x 26 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Schitterend werk van de hedendaagse kunstschilder Thomas Heesakkers. Een stilleven met roemer en schaaltje aardbeien.
Hij is geboren op 12 september 1946. Op het Brabantse platteland heeft Thomas Heesakkers zich laten gelden als een zeer begaafde bloemen- en stillevenschilder.
 
Het leven in Nederland was zo kort na de Tweede Wereldoorlog niet gemakkelijk. Toch was de jonge Thomas vastberaden in zijn pogingen tot de kunstacademie te worden toegelaten. Dit lukte uiteindelijk om te worden tot de begaafde kunstenaar van nu. Na vier jaar academie, bezoeken aan diverse musea en nog diverse privélessen heeft Thomas een geheel eigen kleur en beleving aan zijn schilderijen gegeven.
 
Thomas Heesakkers schildert in olieverf en prefereert grootformaat schilderijen. Zowel zijn stillevens als zijn landschappen zijn in de romantische stijl en zijn werken volgen nauwkeurig de traditionele Hollandse School met haar grote diepte, intensiteit en rijk kleurpalet
 
Zijn schilderijen vinden gretig aftrek en vinden hun weg naar menig privécollectie over de gehele wereld. Thomas exposeerde reeds in Frankfurt, Dusseldorf, Eindhoven, Venlo en meermaals in Engeland.
 
Zijn werken laten ook een sfeer van rust en monumentaliteit zien. De kunstenaar en mens
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Oldebroek, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Thomas Heesakkers (1946) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Attieberg
Lid sinds 2022
4 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
26 cm
20 cm
24 cm
18 cm