Willem Visser - Polderlandschap - Verkocht

Willem Visser - Polderlandschap kopen? Bied vanaf 45!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Willem Visser - Polderlandschap kopen? Bied vanaf 45!
Willem Visser - Polderlandschap kopen? Bied vanaf 45!Willem Visser - Polderlandschap kopen? Bied vanaf 45!Willem Visser - Polderlandschap kopen? Bied vanaf 45!Willem Visser - Polderlandschap kopen? Bied vanaf 45!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem Visser (1956)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2002
Techniek Acryl
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 21.5 x 31 cm (h x b)
Incl. lijst 40 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Willem Visser volgde van 1974 t/m 1979 een opleiding op de Rotterdamse Academie. Tussen 1979 en 2002 exposeerde hij regelmatig landschappen en stadsgezichten in Nederland en België. Vooral het polderlandschap had in die tijd zijn belangstelling. Werk van hem bevindt zich in particuliere en openbare collecties in binnen- en buitenland. Tussen 2003 en 2017 stond het schilderen op een laag pitje. In deze tijd was hij werkzaam als projectondersteuner, ontwerper en webmaster bij een non-profit organisatie. In 2017 pakte hij het schilderen weer op en ging - naar eigen zeggen - weer verder met waar hij 'in 2002 was gestopt'. Zijn voornaamste onderwerp is nog steeds het landschap, maar het accent is verschoven van het polderlandschap naar het landschap in de landen rond de Middellandse Zee.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Rotterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Willem Visser (1956) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  WillemBK
Lid sinds 2021
46 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
50 cm
40 cm
31 cm
21.5 cm