William Malucu - Olieverfschilderij op canvasdoek. Groot formaat.

William Malucu - Olieverfschilderij op canvasdoek. Groot formaat. kopen? Bied vanaf 500!
William Malucu - Olieverfschilderij op canvasdoek. Groot formaat. kopen? Bied vanaf 500!William Malucu - Olieverfschilderij op canvasdoek. Groot formaat. kopen? Bied vanaf 500!William Malucu - Olieverfschilderij op canvasdoek. Groot formaat. kopen? Bied vanaf 500!William Malucu - Olieverfschilderij op canvasdoek. Groot formaat. kopen? Bied vanaf 500!William Malucu - Olieverfschilderij op canvasdoek. Groot formaat. kopen? Bied vanaf 500!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • William Malucu
Type kunstwerk Schilderij
Periode 2000 t/m Heden
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Op Spieraam
Afmetingen 60 x 180 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Gedetailleerd werk van William Malucu. Licht en donker en tegelijkertijd kleur. Ik heb het zo’n 10 jaar geleden gekocht bij een kunsthandel in Rotterdam.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Rijen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

William Malucu 

Braziliaans Braziliaans Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Deruyter
Lid sinds 2022
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
180 cm
60 cm