Wouter Stips - Zeefdruk, Eigenzinnig - Verkocht

Wouter Stips - Zeefdruk, Eigenzinnig kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Wouter Stips - Zeefdruk, Eigenzinnig kopen? Bied vanaf 1!
Wouter Stips - Zeefdruk, Eigenzinnig kopen? Bied vanaf 1!Wouter Stips - Zeefdruk, Eigenzinnig kopen? Bied vanaf 1!Wouter Stips - Zeefdruk, Eigenzinnig kopen? Bied vanaf 1!Wouter Stips - Zeefdruk, Eigenzinnig kopen? Bied vanaf 1!Wouter Stips - Zeefdruk, Eigenzinnig kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wouter Stips (1944)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageHC 2/10
Zeefdruk van Wouter Stips. Het werk is verlijmd op steviger papier.
Let op: de gegeven afmetingen zijn van het papier waar het werk op bevestigd is. De afmetingen van de voorstelling zijn als volgt: 35,5 cm bij 25 cm.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Conditie
ConditieGoed
Het werk is in goede staat, echter bevatten de randen wat schade en bevat het omliggende kader vuil en resten van een verwijderd Passe-partout.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Wouter Stips (1944)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (13)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50867 verkochte items
Alle items van deze verkoper (386)
40 cm
50 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd17-5-2023 om 10:48
Eindtijd30-5-2023 om 20:30
Biedingen (7)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.