Baule
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Baule
Baule

Baule

Etnografica

Stam uit Ivoorkust, Afrika.

Aangeboden items
1
Verkochte items
66
Nationaliteit
Ivoriaans Ivoriaans  
Favoriet
filters
Baule - Kple Kple Goli masker kopen? Bied vanaf 300!
Baule Ivoriaans Kple Kple Goli masker
Techniek Hout
Afmetingen 27 x 17 x 10 cm (h x b x d)
Gewicht 300 g
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Baule

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Baule? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Baule. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Baule en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Baule te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Baule!

Volg het aanbod kunst van Baule te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Baule te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Baule instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Baule kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Baule!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Baule kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Baule en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Baule via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Baule of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Baule?

Kunst kopen van Baule begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Baule, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Baule. Om meer kans te maken om de Baule te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Baule! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.