Bertil Vallien (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Bertil Vallien
Bertil Vallien (1938)

Bertil Vallien (1938)

Bertil Vallien is een Zweedse glaskunstenaar en bekend ontwerper bij Kosta Boda. Vallien kwam in aanraking met kunst door zijn ontmoeting met Bo Notini. Notini inspireerde hem om een carrière als kunstenaar na te streven. Na afronding van zijn vooropleiding, werkte Vallien in de decoratiewinkel van zijn vader. Hij besloot toch zijn opleiding voort te zetten en werkte gelijktijdig als etaleur, leerde modeltekenen en studeerde vervolgens keramiek aan de kunstacademie in Stockholm. Ook heeft Vallien gestudeerd in Mexico en de Verenigde Staten. Na zijn terugkeer naar Zweden in 1963 begon zijn samenwerking met Åfors en Kosta Boda (later Orrefors Kosta Boda AB). Vallien maakt vaak gebruik van zandmallen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
filters
Bertil Vallien - Kosta Boda regenboog vaas kopen? Bied vanaf 47!
Bertil Vallien (1938) Zweeds Kosta Boda regenboog vaas
Afmetingen 25 x 9.5 x 9.5 cm (h x b x d)
Gesigneerd Ongemerkt
Openingsbod
€ 47
Bied mee Bied mee

Design kopen van Bertil Vallien

Wilt u graag design kopen van Bertil Vallien? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Bertil Vallien. Betaalbare en exclusieve design van Bertil Vallien en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Bertil Vallien te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Bertil Vallien te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Bertil Vallien te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bertil Vallien instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Bertil Vallien design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Bertil Vallien!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Bertil Vallien kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Bertil Vallien en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Bertil Vallien via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Bertil Vallien of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Bertil Vallien?

Design kopen van Bertil Vallien begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Bertil Vallien, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Bertil Vallien. Om meer kans te maken om het designobject van Bertil Vallien te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Bertil Vallien! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.