Goran Warff (1933-2022)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Goran Warff
Goran Warff (1933-2022)

Goran Warff (1933-2022)

Glaskunstenaar

Göran WÄRFF (Slitte 1933– ?? 2022)


De belangrijkste glaskunstenaar/ontwerper bij Kosta Boda 

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
filters
Goran Warff - Vaas Kosta Boda Crystal Collection kopen? Bied vanaf 20!
Goran Warff (1933-2022) Zweeds Vaas Kosta Boda Crystal Collection
Afmetingen20 x 9 x 9 cm (h x b x d)
Gewicht1115 g
GesigneerdOngemerkt
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee

Design kopen van Goran Warff

Wilt u graag design kopen van Goran Warff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Goran Warff. Betaalbare en exclusieve design van Goran Warff en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Goran Warff te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Goran Warff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Goran Warff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Goran Warff instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Goran Warff design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Goran Warff!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Goran Warff kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Goran Warff en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Goran Warff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Goran Warff of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Goran Warff?

Design kopen van Goran Warff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Goran Warff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Goran Warff. Om meer kans te maken om het designobject van Goran Warff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Goran Warff! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.