Ritzenhoff AG (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ritzenhoff AG
Ritzenhoff AG (1957)

Ritzenhoff AG (1957)

Fabrikant

Ritzenhoff AG

De Duitse glasfabrikant Ritzenhoff is gespecialiseerd in drinkglazen. De fabriek kwam voort uit de Fürstenberger Waldglashütte, die al sinds de 19e eeuw bestond. Deze werd in 1904 verplaatst naar Niedermarsberg. Heinrich Ritzenhoff werd in 1935 aandeelhouder en 22 jaar later werd de naam van de fabriek veranderd in Glaswerk H. und Kl. Ritzenhoff KG, toen Heinrich ondersteund werd door zijn zoon Klaus. In Klaus richtte in de jaren zeventig een grafisch bedrijf op, Grafik Ritzenhoff KG. Deze onderneming maakte opdrukken voor glaswerk. Ook nu staat Ritzenhoff nog bekend als producent van glaswerk met bijzondere opdruk en decoratie, soms gemaakt in samenwerking met bekende designers. Ook heeft Ritzenhoff nu verschillende deelbedrijven die zich richten op een deel van de collectie. Nieuwegein is sinds 1998 een dochteronderneming van Ritzenhoff gevestigd.

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Ritzenhoff AG - 2 melkglazen Alessandro Mendini 1992 kopen? Bied vanaf 50!
Ritzenhoff AG (1957) Duits 2 melkglazen Alessandro Mendini 1992
Afmetingen7.5 cm x 21 cm x 21 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Design kopen van Ritzenhoff AG

Wilt u graag design kopen van Ritzenhoff AG? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Ritzenhoff AG. Betaalbare en exclusieve design van Ritzenhoff AG en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Ritzenhoff AG te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Ritzenhoff AG te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Ritzenhoff AG te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ritzenhoff AG instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Ritzenhoff AG design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Ritzenhoff AG!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Ritzenhoff AG kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Ritzenhoff AG en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Ritzenhoff AG via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Ritzenhoff AG of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Ritzenhoff AG?

Design kopen van Ritzenhoff AG begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Ritzenhoff AG, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Ritzenhoff AG. Om meer kans te maken om het designobject van Ritzenhoff AG te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Ritzenhoff AG! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.