Sao Sokoto
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sao Sokoto
Sao Sokoto

Sao Sokoto

Etnografica

SAO SOKOTO

The Sao Civilization (So)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Sao Sokoto - Tsjaad kopen? Bied vanaf 450!
Sao Sokoto Tsjaad
TechniekBrons
Afmetingen67 cm x 50 cm x 8 cm (h x b x d)
Gewicht9500 g
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Etnografica kopen van Sao Sokoto

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Sao Sokoto? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Sao Sokoto. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Sao Sokoto is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Sao Sokoto te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Sao Sokoto te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Sao Sokoto te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sao Sokoto instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Sao Sokoto objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Sao Sokoto!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Sao Sokoto kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Sao Sokoto en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Sao Sokoto via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Sao Sokoto, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Sao Sokoto?

Etnografica kopen van Sao Sokoto begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Sao Sokoto. Om meer kans te maken om het etnografica object van Sao Sokoto te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Sao Sokoto! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.