• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Senufo
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Senufo

Senufo

Etnografica

SENUFO

Stam uit Ivoorkust, Afrika.

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Senufo - Hornbill of Harvest bird kopen? Bied vanaf 100!
Senufo - Hornbill of Harvest bird

Etnografica

Geplaatst doorArtandDesignonline

Eindtijd21-08-2022 om 19:52

Periode1900 t/m 1944
TechniekHout
Afmetingen55 cm x 16 cm x 15 cm (h x b x d)
Gewicht1034 g

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Senufo - 200513 - LARGE, Rare & Old Tribal used Senufo Firespitter mask - Iv. Coast kopen? Bied vanaf 645!
Senufo - 200513 - LARGE, Rare & Old Tribal used Senufo Firespitter mask - Iv. Coast

Etnografica

Geplaatst doorAfrica-Gallery

Eindtijd07-08-2022 om 15:27

Periode1900 t/m 1944
TechniekHout
Afmetingen42 cm x 106 cm x 46 cm (h x b x d)

Etnografica kopen van Senufo

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Senufo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Senufo. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Senufo is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Senufo te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Senufo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Senufo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Senufo instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Senufo objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Senufo!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Senufo kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Senufo en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Senufo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Senufo, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Senufo?

Etnografica kopen van Senufo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Senufo. Om meer kans te maken om het etnografica object van Senufo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Senufo! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.