• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Toon Thijs (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Toon Thijs
Toon Thijs (1948)

Toon Thijs (1948)

Designer

Toon THIJS (1948)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Toon Thijs - Rozen watertje 2-my fellow citizens kopen? Bied vanaf 299!
Toon Thijs - Rozen watertje 2-my fellow citizens

Glas / Keramiek

Geplaatst doorcolourfulartlimburg

Eindtijd 02-10-2022 om 22:37

Periode2000 t/m Heden
Afmetingen41 cm x 7.5 cm x 7.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Design kopen van Toon Thijs

Wilt u graag design kopen van Toon Thijs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Toon Thijs. Betaalbare en exclusieve design van Toon Thijs en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Toon Thijs te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Toon Thijs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Toon Thijs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toon Thijs instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Toon Thijs design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Toon Thijs!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Toon Thijs kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Toon Thijs en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Toon Thijs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Toon Thijs of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Toon Thijs?

Design kopen van Toon Thijs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Toon Thijs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Toon Thijs. Om meer kans te maken om het designobject van Toon Thijs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Toon Thijs! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.