15e eeuws
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. 15e eeuws
15e eeuws

15e eeuws

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Favoriet
filters

Kunst verkopen van 15e eeuws

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van 15e eeuws verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van 15e eeuws dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van 15e eeuws verkopen?

Verkoop kunst van 15e eeuws via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van 15e eeuws verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van 15e eeuws en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van 15e eeuws die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van 15e eeuws via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw 15e eeuws kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van 15e eeuws te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van 15e eeuws te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van 15e eeuws gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van 15e eeuws via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van 15e eeuws op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van 15e eeuws toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van 15e eeuws niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van 15e eeuws te vergroten!

Ik wil kunst van 15e eeuws verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van 15e eeuws dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van 15e eeuws. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.