A Certain Ratio (1977)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. A Certain Ratio
A Certain Ratio (1977)

A Certain Ratio (1977)

Muzikant

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Vinyl verkopen van A Certain Ratio

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol Vinyl van A Certain Ratio verkoopt! Met een groot bereik aan kunst- en muziekliefhebbers vindt u snel een koper voor die mooie plaat van A Certain Ratio die u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling vinyl van A Certain Ratio verkopen?

Verkoop vinyl van A Certain Ratio via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig Lp’s van A Certain Ratio verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online vinyl verkopen van A Certain Ratio en andere muzikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor vinyl van A Certain Ratio die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw vinyl van A Certain Ratio via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw A Certain Ratio-platen graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een Lp van A Certain Ratio te koop aan via Kunstveiling?

Om vinyl van A Certain Ratio te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u vinyl van A Certain Ratio gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van vinyl van A Certain Ratio via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van de Lp van A Certain Ratio op, waaronder het jaar van uitgave en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van de plaat van A Certain Ratio toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is de Lp van A Certain Ratio niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van A Certain Ratio te vergroten!

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.