Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) (1899)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke)
Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) (1899)

Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) (1899)

Designer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Favoriet
filters

Design verkopen van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke)

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) verkopen?

Verkoop design van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) te vergroten!

Ik wil design van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke) dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Arsall (Vereinigte Lausitzer Glaswerke). Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.