Elfriede Balzar - Kopp (1904-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Elfriede Balzar - Kopp
Elfriede Balzar - Kopp (1904-1983)

Elfriede Balzar - Kopp (1904-1983)

Designer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters

Design verkopen van Elfriede Balzar - Kopp

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Elfriede Balzar - Kopp verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Elfriede Balzar - Kopp dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Elfriede Balzar - Kopp verkopen?

Verkoop design van Elfriede Balzar - Kopp via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Elfriede Balzar - Kopp verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Elfriede Balzar - Kopp en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Elfriede Balzar - Kopp die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Elfriede Balzar - Kopp via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Elfriede Balzar - Kopp design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Elfriede Balzar - Kopp te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Elfriede Balzar - Kopp te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Elfriede Balzar - Kopp gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Elfriede Balzar - Kopp via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Elfriede Balzar - Kopp op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Elfriede Balzar - Kopp toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Elfriede Balzar - Kopp niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Elfriede Balzar - Kopp te vergroten!

Ik wil design van Elfriede Balzar - Kopp verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Elfriede Balzar - Kopp dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Elfriede Balzar - Kopp. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.