Hebru Brantley (1981)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Hebru Brantley
Hebru Brantley (1981)

Hebru Brantley (1981)

Kunstenaar, Designer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters

Design verkopen van Hebru Brantley

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Hebru Brantley verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Hebru Brantley dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Hebru Brantley verkopen?

Verkoop design van Hebru Brantley via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Hebru Brantley verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Hebru Brantley en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Hebru Brantley die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Hebru Brantley via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Hebru Brantley design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Hebru Brantley te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Hebru Brantley te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Hebru Brantley gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Hebru Brantley via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Hebru Brantley op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Hebru Brantley toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Hebru Brantley niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Hebru Brantley te vergroten!

Ik wil design van Hebru Brantley verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Hebru Brantley dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Hebru Brantley. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.