Henk van Wessel
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Henk van Wessel
Henk van Wessel

Henk van Wessel

Kunstenaar

Bied nu mee op 1 item(s) van Henk van Wessel
Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Henk van Wessel

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Henk van Wessel verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Henk van Wessel dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk van Wessel verkopen?

Verkoop kunst van Henk van Wessel via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Henk van Wessel verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Henk van Wessel en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Henk van Wessel die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Henk van Wessel via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Henk van Wessel kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Henk van Wessel te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Henk van Wessel te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Henk van Wessel gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Henk van Wessel via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Henk van Wessel op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Henk van Wessel toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Henk van Wessel niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Henk van Wessel te vergroten!

Ik wil kunst van Henk van Wessel verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Henk van Wessel dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Henk van Wessel. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.