Jelly Roll Morton (1890-1941)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Jelly Roll Morton
Jelly Roll Morton (1890-1941)

Jelly Roll Morton (1890-1941)

Muzikant

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Vinyl verkopen van Jelly Roll Morton

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol Vinyl van Jelly Roll Morton verkoopt! Met een groot bereik aan kunst- en muziekliefhebbers vindt u snel een koper voor die mooie plaat van Jelly Roll Morton die u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling vinyl van Jelly Roll Morton verkopen?

Verkoop vinyl van Jelly Roll Morton via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig Lp’s van Jelly Roll Morton verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online vinyl verkopen van Jelly Roll Morton en andere muzikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor vinyl van Jelly Roll Morton die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw vinyl van Jelly Roll Morton via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Jelly Roll Morton-platen graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een Lp van Jelly Roll Morton te koop aan via Kunstveiling?

Om vinyl van Jelly Roll Morton te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u vinyl van Jelly Roll Morton gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van vinyl van Jelly Roll Morton via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van de Lp van Jelly Roll Morton op, waaronder het jaar van uitgave en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van de plaat van Jelly Roll Morton toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is de Lp van Jelly Roll Morton niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Jelly Roll Morton te vergroten!

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.