Lars Hellsten (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Lars Hellsten
Lars Hellsten (1933)

Lars Hellsten (1933)

Kunstenaar, Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Design verkopen van Lars Hellsten

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Lars Hellsten verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Lars Hellsten dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Lars Hellsten verkopen?

Verkoop design van Lars Hellsten via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Lars Hellsten verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Lars Hellsten en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Lars Hellsten die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Lars Hellsten via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Lars Hellsten design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Lars Hellsten te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Lars Hellsten te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Lars Hellsten gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Lars Hellsten via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Lars Hellsten op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Lars Hellsten toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Lars Hellsten niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Lars Hellsten te vergroten!

Ik wil design van Lars Hellsten verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Lars Hellsten dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Lars Hellsten. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.