Phil Billen (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Phil Billen
Phil Billen (1954)

Phil Billen (1954)

Kunstenaar, Designer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Phil Billen (1954) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Phil Billen (1954) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design verkopen van Phil Billen

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Phil Billen verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Phil Billen dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Phil Billen verkopen?

Verkoop design van Phil Billen via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Phil Billen verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Phil Billen en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Phil Billen die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Phil Billen via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Phil Billen design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Phil Billen te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Phil Billen te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Phil Billen gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Phil Billen via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Phil Billen op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Phil Billen toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Phil Billen niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Phil Billen te vergroten!

Ik wil design van Phil Billen verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Phil Billen dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Phil Billen. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.