Philip Glass (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Philip Glass
Philip Glass (1937)

Philip Glass (1937)

Muzikant

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters

Vinyl verkopen van Philip Glass

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol Vinyl van Philip Glass verkoopt! Met een groot bereik aan kunst- en muziekliefhebbers vindt u snel een koper voor die mooie plaat van Philip Glass die u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling vinyl van Philip Glass verkopen?

Verkoop vinyl van Philip Glass via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig Lp’s van Philip Glass verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online vinyl verkopen van Philip Glass en andere muzikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor vinyl van Philip Glass die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw vinyl van Philip Glass via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Philip Glass-platen graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een Lp van Philip Glass te koop aan via Kunstveiling?

Om vinyl van Philip Glass te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u vinyl van Philip Glass gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van vinyl van Philip Glass via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van de Lp van Philip Glass op, waaronder het jaar van uitgave en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van de plaat van Philip Glass toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is de Lp van Philip Glass niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Philip Glass te vergroten!

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.