Pieter Man in 't Veld (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Pieter Man in 't Veld
Pieter Man in 't Veld (1946)

Pieter Man in 't Veld (1946)

Kunstenaar

Bied nu mee op 1 item(s) van Pieter Man in 't Veld
Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Pieter Man in 't Veld

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Pieter Man in 't Veld verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Pieter Man in 't Veld dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Man in 't Veld verkopen?

Verkoop kunst van Pieter Man in 't Veld via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Pieter Man in 't Veld verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Pieter Man in 't Veld en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Pieter Man in 't Veld die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Pieter Man in 't Veld via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Pieter Man in 't Veld kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Pieter Man in 't Veld te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Pieter Man in 't Veld te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Pieter Man in 't Veld gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Pieter Man in 't Veld via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Pieter Man in 't Veld op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Pieter Man in 't Veld toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Pieter Man in 't Veld niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Pieter Man in 't Veld te vergroten!

Ik wil kunst van Pieter Man in 't Veld verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Pieter Man in 't Veld dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Pieter Man in 't Veld. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.