Riccardo Arbizzoni (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Riccardo Arbizzoni
Riccardo Arbizzoni (1938)

Riccardo Arbizzoni (1938)

Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters

Design verkopen van Riccardo Arbizzoni

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Riccardo Arbizzoni verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Riccardo Arbizzoni dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Riccardo Arbizzoni verkopen?

Verkoop design van Riccardo Arbizzoni via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Riccardo Arbizzoni verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Riccardo Arbizzoni en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Riccardo Arbizzoni die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Riccardo Arbizzoni via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Riccardo Arbizzoni design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Riccardo Arbizzoni te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Riccardo Arbizzoni te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Riccardo Arbizzoni gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Riccardo Arbizzoni via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Riccardo Arbizzoni op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Riccardo Arbizzoni toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Riccardo Arbizzoni niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Riccardo Arbizzoni te vergroten!

Ik wil design van Riccardo Arbizzoni verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Riccardo Arbizzoni dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Riccardo Arbizzoni. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.