Ronald Julius Christensen (1923-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Ronald Julius Christensen
Ronald Julius Christensen (1923-1999)

Ronald Julius Christensen (1923-1999)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Links
Favoriet
FA. 

Kunst verkopen van Ronald Julius Christensen

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Ronald Julius Christensen verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Ronald Julius Christensen dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Ronald Julius Christensen verkopen?

Verkoop kunst van Ronald Julius Christensen via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Ronald Julius Christensen verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Ronald Julius Christensen en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Ronald Julius Christensen die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Ronald Julius Christensen via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Ronald Julius Christensen kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Ronald Julius Christensen te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Ronald Julius Christensen te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Ronald Julius Christensen gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Ronald Julius Christensen via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Ronald Julius Christensen op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Ronald Julius Christensen toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Ronald Julius Christensen niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Ronald Julius Christensen te vergroten!

Ik wil kunst van Ronald Julius Christensen verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Ronald Julius Christensen dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Ronald Julius Christensen. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.