Ulrica Hydman-Vallien (1938-2018)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Ulrica Hydman-Vallien
Ulrica Hydman-Vallien (1938-2018)

Ulrica Hydman-Vallien (1938-2018)

Kunstenaar, Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters

Design verkopen van Ulrica Hydman-Vallien

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Ulrica Hydman-Vallien verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Ulrica Hydman-Vallien dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Ulrica Hydman-Vallien verkopen?

Verkoop design van Ulrica Hydman-Vallien via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Ulrica Hydman-Vallien verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Ulrica Hydman-Vallien en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Ulrica Hydman-Vallien die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Ulrica Hydman-Vallien via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Ulrica Hydman-Vallien design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Ulrica Hydman-Vallien te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Ulrica Hydman-Vallien te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Ulrica Hydman-Vallien gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Ulrica Hydman-Vallien via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Ulrica Hydman-Vallien op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Ulrica Hydman-Vallien toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Ulrica Hydman-Vallien niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Ulrica Hydman-Vallien te vergroten!

Ik wil design van Ulrica Hydman-Vallien verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Ulrica Hydman-Vallien dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Ulrica Hydman-Vallien. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.