Wilhelm Kagel (1906-1987)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Wilhelm Kagel
Wilhelm Kagel (1906-1987)

Wilhelm Kagel (1906-1987)

Keramist

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters

Design verkopen van Wilhelm Kagel

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Wilhelm Kagel verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Wilhelm Kagel dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Wilhelm Kagel verkopen?

Verkoop design van Wilhelm Kagel via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Wilhelm Kagel verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Wilhelm Kagel en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Wilhelm Kagel die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Wilhelm Kagel via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Wilhelm Kagel design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Wilhelm Kagel te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Wilhelm Kagel te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Wilhelm Kagel gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Wilhelm Kagel via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Wilhelm Kagel op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Wilhelm Kagel toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Wilhelm Kagel niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Wilhelm Kagel te vergroten!

Ik wil design van Wilhelm Kagel verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Wilhelm Kagel dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Wilhelm Kagel. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.