Ad Bakker - Ad Bakker (1937-) - Zeegezicht - Verkocht

Ad Bakker (1937-) - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ad Bakker (1937-) - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 35!
Ad Bakker (1937-) - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 35!Ad Bakker (1937-) - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 35!Ad Bakker (1937-) - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 35!Ad Bakker (1937-) - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ad Bakker (1937)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Ad Bakker (1937 - ) - Zeegezicht - Olieverf op doek - in nette lijst - gesigneerd

In goede staat.

Lijst: 58 x 47 cm
Doek: 41 x 31 cm

Ad Bakker (1937 - )
Ad Bakker, geboren in 1937 te Zwijndrecht, is reeds in zijn jeugd het eigendom van Dordt geworden. Ad is vrijwel altijd getooid met een grote hoed met brede rand. Hij heeft al diverse boeken op de markt kunnen brengen die vol staan met zijn illustraties, afbeeldingen van pentekeningen en aquarellen. Veelal zijn het landschappen, maar ook stadsgezichten van de Drechtsteden zijn goed vertegenwoordigd. De pentekeningen in zijn boeken begeleidt hij in het algemeen met zijn gedichten en andere teksten. Ad Bakker is een kunstenaar die buiten in de natuur zijn werken maakt. Hij is dus “van de oude stempel”, niks foto’s namaken, gewoon buiten zijn, koud of niet koud! Kortom, een groot kunstenaar van deze tijd, die wij de erkenning dienen toe te kennen die hij verdient. 

http://www.adbakkerkunst.nl/
https://rkd.nl/explore/artists/3744

Wordt aangetekend, verzekerd en goed verpakt verzonden of kan worden opgehaald in Vlaardingen.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Vlaaringen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ad Bakker (1937) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  marischippers
Lid sinds 2015
20 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)