Ad Verstijnen - Zeefdruk, Tweeling met springtouw - Verkocht

Ad Verstijnen - Zeefdruk, Tweeling met springtouw kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ad Verstijnen - Zeefdruk, Tweeling met springtouw kopen? Bied vanaf 1!
Ad Verstijnen - Zeefdruk, Tweeling met springtouw kopen? Bied vanaf 1!Ad Verstijnen - Zeefdruk, Tweeling met springtouw kopen? Bied vanaf 1!Ad Verstijnen - Zeefdruk, Tweeling met springtouw kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ad Verstijnen (1946)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 2000 t/m Heden
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Stijl Modern
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 65 x 65 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 24/100
Een vrolijke zeefdruk van Ad Verstijnen. Let op: de oplage wijkt af van de foto. Beschreven afmetingen zijn van het beeld exclusief de marge. De oorspronkelijke galerieprijs van dit werk was €658,00.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Conditie
ConditieZeer Goed
Het hoekje linksonder heeft een kleine vouw.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ad Verstijnen (1946) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
33047 verkochte items
Alle items van deze verkoper (240)
65 cm
65 cm