Albert De Roover - Molengezicht

Albert De Roover - Molengezicht kopen? Bied vanaf 200!
Albert De Roover - Molengezicht kopen? Bied vanaf 200!Albert De Roover - Molengezicht kopen? Bied vanaf 200!Albert De Roover - Molengezicht kopen? Bied vanaf 200!Albert De Roover - Molengezicht kopen? Bied vanaf 200!Albert De Roover - Molengezicht kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Albert De Roover (1892-1978)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1920
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Abstract
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 34 x 40 cm (h x b)
Incl. lijst 45 x 45 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Molen aan hoeve uit midden 20ste eeuw, mooi ingelijst en afgewerkt met goudkleurige handgemaakte lijst,  gezien de ouderdom in prima staat.  Steeds met respect behandeld.
Conditie
ConditieGoed
 Dit schilderij betreft een molengezicht van de Belgische kunstschilder Albert De Roover of volluit Jean Albert de Roover Boom 23 augustus 1892 -  Borgerhout, 13 januari 1978, hij schilderde bloemen, landschappen en portretten. Hij was de oudere broer van Carlo de Roover die ook kunstschilder was.  Hij begon zijn carriere met het schilderen van expressionisische beelden van steenfabrieken en arbeiders . De landschappen van de Rupelstreek waren aijn favoriete thema naast portretten en stillevens.  
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Sint-niklaas, België
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Albert De Roover (1892-1978) 

Belgisch Belgisch

Geplaatst door  ElenaC
Lid sinds 2022
2 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
45 cm
45 cm
40 cm
34 cm