Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) - Verkocht

Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!
Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!Alexander Schabracq - Assemblage, Alziend oog (Groot) kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Alexander Schabracq (1957)
Type kunstwerk Beeld / Object
Jaartal 1987
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 100 x 86 x 18 cm (h x b x d)
Gesigneerd Handgesigneerd

Een waar Kunstveiling icoon!

Assemblage door de beeldhouwer Alexander Schabracq. De assemblage bestaat uit een als een panter beschilderd geitenvel op een oranje beschilderde multiplex plaat met ''stekels''. Het vel is omlijnd met een bruine neonbalk welke in goede staat een paars/blauw licht geeft. De neon werkt niet meer naar behoren en flikkert. Op het geitenvel zijn enkele objecten bevestigd, waaronder een beschilderde schelp, een optische bol en een kunststof hand van een pop (het kunststof heeft enige scheuren). 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.   

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:    

QQAB

Conditie
ConditieGoed
De afzonderlijke onderdelen van de assemblage zijn mogelijk licht verkleurd. De neon werkt niet meer naar behoren en flikkert. Het kunststof van de hand heeft enige scheuren.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Alexander Schabracq (1957) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52202 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
86
100
18